the best body scrub

decleor 1000 grains body scrubBodyscrub känns som en relativt enkel produkt att köpa, man lägger inte ner större tid på att läsa recensioner innan man köper en. Men faktum är att det är galet stor skillnad på bra och dåliga bodyscrubs, vissa känns typ som en shower gel med små kulor i medans andra är alldeles för uttorkande och för mycket “riv” i.
Sedan finns det guldkorn som ändrar ens uppfattning för alltid.
Den här body scruben från Decleor är helt magisk.
Jag har aldrig stött på något liknande. Jag förstår faktiskt varför den kostar så mycket som den gör.
När man använder den känns det som om man är på spa och inte bara är den härlig att använda utan den ger verkligen effekt!
Den innehåller oljor och socker så den återfuktar huden samtidigt som den blir silkeslen. Den doftar underbart och den får till och med de torraste delarna på kroppen att bli babylena, t ex armbågarna eller hälarna.
Jag har använt den både innan jag gjort selftanning och efter för att få bort brun utan sol rester och den funkar lika bra som en prep produkt som att få bort färg.

Share:

3 Comments

 1. E
  06/01/2016 / 08:39

  Får prova denna låter perfekt särskilt nu på vintern!
  Hur applicerar du Sensai Fluid finish foundationen och din glominerals concealer tycker din hur ser helt perfekt ut när du har dom två tillsammans?
  Kram

 2. E
  06/01/2016 / 08:40

  Låter perfekt nu på vintern!

  Vad applicerar du din glominerals concealer och Sensai Fluid finish med?

  Kram

 3. E
  06/01/2016 / 08:41

  Oj råkade bli två stycken, trodde inte den ena postades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>