ULTIMATE

Jag tycker väldigt mycket om Kanebo Sensai’s produkter och jag kan till och med säga att de är mina absoluta hudvårdsfavoriter. Sensai lanserade nu i våras deras lyxigaste produktserie någonsin, Ultimate. Alla produkterna i serien har skapats genom årtionden  av forskning inom DNA teknologi. Produkterna är anti age produkt som sägs reparera genetiska hudskador, ge fukt, motverka rynkor och förbättra cirkulationen i hyn. Produkten är den första i dess slag då den är inriktad på att reparera generna som bland annat utsätts för UV skador och ROS hyn. Produkternas viktigaste ingrediens är Sakura, ett japanskt körsbärsträ. Dessvärre är jag lite för ung för att testa dessa produkter och se någon effekt, så ska se om någon kan testa de åt mig så jag kan skriva om hur de var. Prislappen på produkterna är dock så fascinerade att jag har lust att testa bara därför :D The Creme (i mitten) kostar 7895 kr (!), the lotion 2645 kr och the emulision 3945 kr!

Sensai’s silkserie som är mer inriktade på fukt och lyster, ej anti age, passar mig perfekt och den rekommenderar jag varmt. Den är i en “billigare” prisklass än the ultimate, produkter kostar runt 600-1000 kr styck :)

Share:

1 Comment

  1. 08/06/2013 / 09:06

    Jag bara älskar Kanebo Sensai-produkterna också! Fick ett start-kit av min vän som säljer deras produkter! :) så jag kommer att få handla för specialpris sen ;) whooop whooop!
    Hoppas allt annars är bra med dig gumman! Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>