TANNED

Hej babes!

Har precis kommit hem från spraytanning hos Jessica. Valde en lite ljusare färg den här gången det är vinter och alla andra är bleka ;) Är dock fortfarande riktigt brun så syns gör det allt :D Ni vet väl att ni har 25% rabatt om ni uppger mitt namn? Helkroppsspraytanning inklusive ansikte för 300 kr istället för 400 kr. Jag kan lova er att om ni är sugna på att testa så är det mer än värt det, har gått till Jessica i så många år och kan säga att det är Sveriges bästa spraytanning :) Och nej jag har inte fått betalt för att skriva det!

Någon som förövrigt är känd att alltid spraytanna sig är Kim Kardashian. Även om delvis har arabiskt ursprung och naturligt har mer pigment så sägs det att hon spraytannar sig varann vecka. Det förvånar mig inte, 2 veckor mellanrum är det perfekt för att ständigt ha samma färg utan att den försvinner och blir ojämn. Plus att hon alltid har otroligt snygg färg :)

Share:

1 Comment

  1. Lina
    21/12/2012 / 10:01

    Hon är halv armenie inte arab. Stor skillnad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>