SUNNY DAY!

backstage sunny day

Hej babes! Vilket otroligt väder det var idag, tom jag som är en “höstmänniska” (älskar hösten som andra älskar sommaren haha!) tyckte det var riktig nice och måste erkänna jag saknat lite värme. Tyvärr kunde jag inte vara ute så mycket jag njuta av det fina vädret, då jag jobbat hela dagen med ett nytt litet projekt som kommer snart :) Hoppas det är lika fint väder imorgon så man hinner med en lång powerwalk i solen.

Share:

6 Comments

 1. Frida
  08/05/2015 / 02:52

  Om du var tvungen att köpa en Louis Vuitton, vilken skulle du välja? Förutom Alman dårå :) Vad tycker du om LV Capucines till exempel?

  • Louise Adolphson
   09/05/2015 / 10:23

   Frida: Älskar Capucines också, speciellt den rosabeiga! :) Den är verkligen en elegant och vacker väska, lite häftigt pris för en LV väska men väldigt fin. Kram Louise

  • Louise Adolphson
   09/05/2015 / 10:00

   Malin: Ah jag ångrar mig verkligen att jag inte köpte den där mushroom lily väskan i medium förut haha :( Va gullig du är som tipsar och kul att du följt bloggen så länge :D kram!

 2. Jessica
  12/05/2015 / 10:38

  Åh vilken fin sminkning du har på bilden. Vilka produkter använde du? Läppstift? :)

  • Louise Adolphson
   12/05/2015 / 11:15

   Jessica: Tack :D Jag har tagit fler bilder på den sminkning och kommer skriva alla produkterna jag använde. På den här bilden hade jag dock bara lite läppenna från Sephora i färgen pink nude och eos organic lip balm :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>