SUN PROTECTED

Nu när sommaren nästan är här är det dags att investera i bra solskyddsprodukter. Som jag nämnde i detta inlägg är det viktigt att kolla om produkten både har UVA och UVB skydd, så kallat broad spectrum vilket enkelt kan översättas till heltäckande skydd. Den här sommaren kommer jag inte att sola något alls har jag bestämt mig för. Jag är inte speciellt gammal (23) men jag har sett hur lätt andra åldras på grund av solande samt riskerna man utsätter sin hy för. Jag föredrar ändå brun utan sol då man både blir brunare än att sola och det går betydligt snabbare ;) Vill man ha en perfekt “bränna” så är spraytanning ett grymt alternativ året runt, det ser lika naturligt ut som om man är solbränd.

Den här sommaren kommer jag skydda hyn med den här produkten från Dermalogica. Solar defend booster är en vätska som man kan använda den som den är eller blanda med sin fuktkräm eller foundation för att få ett heltäckande UV skydd. En smart produkt helt enkelt så man kan få rejält med skydd vad man än använder för produkter i övrigt. Den innehåller inga artificiella dofter eller färgämnen. De har även lanserats en ny variant med SPF 50 i år. Priset är runt 500 kr.

Share:

2 Comments

 1. 18/05/2013 / 11:53

  Vad BRA att det tas upp och förmedlas att vi bör skydda oss mot solens strålar. Allt för ofta promotas skönhet med exponering av sol och sällan reflekteras konsekvenserna..

  Men solkrämerna i sig kan innehålla skadliga substanser som leder till att man hellre bör sitta i skuggan än använda solskyddsfaktor. Vill tipsa om: http://www.ewg.org/2012sunscreen/

  GLAD SOMMAR!

 2. Hanna
  21/05/2013 / 01:53

  Hej Louise!

  Kan inte du testa matta solkrämer för ansiktet? Har köpt så många som blir kletiga och irriterar huden! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>