SUMMER BLONDE

ljusberg olsson hair salon hår salong stockholm

Idag var jag äntligen hos gulliga Sofia på salongen Ljusberg Olsson för att fixa håret :D Ni kan läsa mer om Sofia här och här! Jag hade några cm mörkblond utväxt när jag kom dit och gick därifrån med den perfekta blonda färgen. Jag är så himla glad att jag äntligen har den rätta blonda nyansen som jag velat ha så länge! Kommer lägga upp mer bilder samt för och efterbilder senare. Om ni också vill gå till Sofia så hittar ni henne på Sibyllegatan 17 och telefonnummer: 08-6114515. Jag är för övrigt så blek just nu, smälter i princip in i väggarna haha :( Så i veckan blir det spraytan hos Jessica och så ska jag göra gelpolish imorgon.

Share:

4 Comments

 1. Rebecka
  28/04/2015 / 09:36

  Vad fin!
  Undrar vart dina jeans kommer ifrån? Perfekta slitningen=)

  • Louise Adolphson
   01/05/2015 / 03:18

   Rebecka: Tack :) De kommer från Zara kram Louise

 2. Filippa
  29/04/2015 / 11:14

  Hej Louise. Det ser ut att bli himla snyggt! Som vanligt alltså :-)
  Det vore kul om du kunde skriva om ögonkrämer, det var ett tag sedan sist. Eller om du har ett tips till mig! Gärna tub och inte burk av hygieniska skäl. Vore även toppen om den inte var så dyr! Återigen tack för en härlig blogg. Kram

  • Louise Adolphson
   01/05/2015 / 05:32

   Filippa: Ja äntligen är hårfärgen helt perfekt :D Jag har planerat några lika hudvårdsguider som kommer upp inom kort. Men just när det gäller hudvårdsprodukter som ögonkrämer, fuktkrämer och skinboosters så är det värt att investera lite mer pengar i bra produkter då det är stor skillnad på både ingredienser och vilka tester som produkten har gått igenom om man jämför budget och lyxprodukter. Hur gammal är du? Om du är 25+ så skulle jag rekommendera dermalogicas ögonkräm från age serien (silver förpackning), den använder jag själv :) Den motverkar rynkor och huden känns sammetslen efteråt. Perfekt att ha under concealer också! Den är lite dyrare men värd pengarna. Annars om du är under 25 så är Dermalogicas andra ögonkrämer som ger fukt jättebra de använde jag när jag var yngre. Kram Louise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>