SUMMER BLONDE

http://www.louiseadolphson.se/wp-content/uploads/2014/06/summerblondehair.jpgOm du har blont hår och vill att det ska bli lite blondare eller vill underhålla den ljusblonda färg du har så är verkligen dessa produkter perfekta! Jag testade dessa under 2011 när jag bodde i London och hade ljusblont hår, gillade de redan då men sedan använde jag mer naturliga produkter i några år då jag hade mörkare hår. Nu har jag börjat använda dessa produkter igen och jag tycker faktiskt att de har hjälpt mot min utväxt. Jag har naturligt mörkblont/ljusljusbrunt hår och mellan frisörbesöken på Lyko Hair så funkar detta schampo och balsam faktiskt toppen. Förra hösten när jag inte använde dessa produkter kändes utväxten mer markant än nu :) De kostar ca 99 kr och säljs på Åhlens, Kicks.

 

If you have blonde hair and wish it would get a little bit blonder now when the summer is here, you should give these products a try! They will in a natural way give you a blonder shade with help of camomille and lemon extract. I have started using these products again and I actually they it is working. My dark blonde hair growing out is not as visible anymore. They cost about 100 Swedish kronor here and in the UK I think they are a bit cheaper, around 6£.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>