STUDS ON UGGS

Jimmy Choo Jimmy Choo 

Som ni alla vet så älskar jag uggs, det är så bekvämt, slappt och snyggt. Nu har Jimmy Choo gjort ett samarbete med uggs och de ovan är mina favoriter, de är så coola och snygga så jag får rysning. Trist bara att de kostar typ 800 euro…

Köpte ett par höga bruna och låga gråa för någon månad sen från Brandos. Enligt mig har de helt klart Sveriges bästa utbud på Uggs. Anyway, just nu börjar jag bli sugen på att köpa ett par rosa uggs, såg att de hade fått in dem hos brandos

Share:

1 Comment

  1. Annalisa
    29/10/2010 / 12:29

    woow.. these uggs are gargeous! i want it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>