Spraytan

20141119-172826.jpg

I fredags var jag hos gulliga Jessica för att göra en spraytan. Det var evigheter sedan jag hade gjort det och dagen efter insåg jag direkt hur mycket jag hade saknat det :) Man känner direkt så otroligt mycket snyggare! Den här gången valde jag färgen medium light. Det finns olika nyanser man kan välja mellan och sedan kan man välja hur många lager eller hur stark man vill ha färgen. Till exempel färgen “Svensk Sommar” är mycket, mycket ljusare än vad jag brukar gör och den skulle jag endast rekommendera de som aldrig testat spraytan eller brun utan sol tidigare och vill se hur ni trivs, för det kommer inte bli någon kraftig “solbränna” av den utan bara lätt gyllene och fräsch. Jag brukar alltid göra medium antingen lite mer light eller så gör jag mer kraftig. Förr om åren när jag var supersupersuper brun så gjorde jag mörkaste färgen, ni som läst bloggen ett tag kanske minns. Men då hade jag svart/mörkbrunt hår så jag tycker själv att jag kunde bära upp det riktigt snyggt. Nu när jag är blond satsar jag på medium mörkt eller ljust. En sak jag även vill lägga till för er nya läsare är att man blir absolut inte orange! Det är säkert många som tror att man bli orange av spraytan men inte av den produkten som Jessica använder :)

Jag fick en fråga här i bloggen hur länge en spraytan håller så tänkte att det bästa är att svara på det i ett inlägg.

Först och främst så beror det på hur väl du tar hand om den. För att få en spraytan att hålla så länge som möjligt så gäller det att helst inte duscha mer än en gång per dag. Då gäller det heller inte att man duschar väldigt länge och varmt. Spraytan och brun utan sol verkar på hudens yttersta hudlager som ständigt förnyar sig. Dessa döda hudceller lossnar regelbundet men om man duschar varmt och skrubbar sig så lossnar de självklart mycket snabbare. Så det gäller att man även återfuktar sig med bodylotion varannan dag efter spraytan, och de dagar man inte tar bodylotion så använder man återfuktande brun utan sol. Att använda brun utan sol efter gör att spraytannan “bleknar” på ett jämnare sätt. Sedan är det viktigt att innan man gör spraytan att man skrubbar sig lätt varje dag 2-3 dagar samt återfuktar med bodylotion innan behandlingen. Försök även låta bli att duscha så länge som möjligt efter behandlingen, då håller det ännu bättre.

Jag frågade Jessica nu när jag var där om vi inte kunde göra ett erbjudande till mina läsare så ni kan få prova på det billigare. Så just nu får ni helkroppsspraytan inklusive ansiktet för 300 kr istället för 400 kr om ni uppger mitt namn när ni bokar :)

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>