South of France

Nu är hösten närmare bestämt här men man kan inte låta bli att sakna sommaren. Det jag saknar mest med sommaren är Frankrike, det var ett tag sedan jag var där men det finns inget som slår den franska rivieran. Det är de perfekta resemålet oavsett om man åker med vänner, familj eller pojkvän. Det är lite dyrare än många andra resmål men verkligen värt det om man sparar i förväg. Det måste helt enkelt upplevas :) Personligen tycker jag inte om St Tropez, litet, tråkigt och överskattat.

Här är några bilder från Cap Ferrat som är mitt favoritställe på Franska rivieran (Ligger nära Monaco och Nice), samt bilder från Monaco, Eze samt Gorde I Provance (mitten av Frankrike, inte rivieran), som jag tog för några år sedan. Om ni besöker franska rivieran får ni absolut inte missa den lilla byn Eze, den är verkligen helt magiskt och allt har stått orört i över 1000 år. De har ett litet 5 star hotel med restaurang och bar, så man kan bara åka förbi för att ta en drink och njuta av utsikten :)

Alla bilder är tagna av mig och får ej används utan min tillåtelse.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>