SNOPET!

Först så tänkte jag tipsa er om en riktigt, riktigt grym butik i London, nämligen Whole Foods. Meckat för de som älskar hälsosamma, organiska och ekologiska produkter. De har en enorm matavdelning, café och skönhetsavdelning och jag ser fram emot när jag bor i London igen så jag kan gå och handla mat där :D I alla fall så köpte jag på mig en nedrans massa olika skönhetsprodukter från den ekologiska avdelningen då jag har planerat att bara använda så naturliga produkter som möjligt för håret under ett tag, för att sedan utvärdera vad jag tyckte om det. Jag har utlovat recensioner på produkterna jag köpte men jag har inte hunnit testa dem ännu då jag fortfarande har icke-organiska och vanliga produkter kvar att testa.

Jag köpte bland annat ett märke som heter Faith In Nature som de på WholeFoods sa skulle vara riktigt, riktigt bra. Det var inte så dyrt heller, ca 9 pund för ett schampo/balsam och förpackningarna var även rätt stora. Så jag släpade med mig hem några från de märket samt några andra produkter från olika märken. Så skulle jag gå in på en Konsum på Södermalm i helgen, öööh vad tror ni jag ser om inte en stor ekologisk avdelning med olika ekologiska produkter och en hel hylla av just Faith In Nature’s alla olika produker…… Alltså fy så bittert haha! Jag blev helt snopen, jag var helt övertygad om att de inte fanns i Sverige lol!! On the bright side så är det ju bra i fall jag gillar produkter att de enkelt går att få tag på. Återkommer med recensioner senare ;)

Share:

2 Comments

  1. Sofia
    11/12/2012 / 09:18

    Faith in nature finns i flera olika butiker och går att beställa från olika hemsidor i Sverige också :) men det är säkert dyrare här så det var kanske inte så dumt att du köpte det i London ändå ;)

  2. Ellinor
    11/12/2012 / 03:25

    Kan du meddela vem som vann adventstävlingen? Håller fortfarande tummarna Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>