SMARAGD & SVART

Jag vet att jag redan har bloggat om mina nyårsfavoriter, men här är några till otroligt snygga festklänningar, vare sig det är till nyår eller en vanlig festkväll så är de smashing!

Den här klänningen från Lipsy. WOW vilken snygg klänning och jag dör för färgen, helt fantastiskt bra kap! För att vara en “budget” klänning så ser det väldigt lyxig och swag ut ;) Blir att klicka hem pronto!

Image 4 of Lipsy Bodycon Dress With Flame SequinsImage 2 of Lipsy Bodycon Dress With Flame Sequins

Festlig, unik och snygg klänning för 60 pund.

Share:

2 Comments

 1. izza
  23/12/2012 / 09:39

  hej!
  du som har superkoll på London ;) känner du till St Martins Lane Hotel?
  Min pojkvän har bokat in oss där och nu när jag kollat lite så ser det väldigt sterilt ut, typ business hotell :(

  • Louise Adolphson
   23/12/2012 / 09:52

   Izza: Ja absolut gör jag det, varit där en massa gånger för middagar och drinkar :) De har en väldigt stor bar och restaurang! Dock har jag aldrig bott på hotellet då jag föredrar att vara mer runt Chelsea/Kensington/Knightsbridge men jag har väldigt många vänner som har bott där som säger att det är ett grymt hotell, lyxigt och bra :) Men ja det är rätt så sterilt i designen, inte “mys-stämning” som till exempel Dorchester utan mer avskalat men lyxigt. Men det ligger i Soho så ni har nära till covent garden så det får ni inte missa när ni ändå är i närheten :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>