SKÖNHETSTIPS!

Jag har på salonger över hela stan sett att L’oréal har en kampanj där man får ett 500 ml schampo och 500 ml inpackning för 349 kronor. Vilket tydligen skall vara halva priset, och det känns ju rätt billigt i och med att det är så stora förpackningar och sedan L’oréal Professionnel.

När jag var ute och powerwalkade på kungsholmen idag såg jag en frisörsalong som låg precis vid fridhemsplan. Tyvärr minns jag inte namnet men den låg precis efter 7eleven vid hörnet på flemningsgatan, den 7evelen som är närmaste fridhemsplan då alltså. Alltså samma sida som ÖB och kicks och alla dem butikerna ligger. I alla fall sålde den salongen samma produkter fast med ännu bättre pris, 279 kronor! Var tvungen att köpa på en gång haha! Sjukt billigt :) Jag tog ett schampo som jag inte testat förut, Shine Blonde ceraflash som är för blont hår som skulle vara lite skonsammare än vanligt blondschampo. Sedan köpte jag Intense Repair som ska ge maximalt med fukt och vård. Så det kändes som en bra kombo. Kan återkomma med recensioner när jag testat! I alla fall, är ni på jakt efter billigaste priset på denna kampanj så är detta defintivt dagens tips :)

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>