Sk


Jag byter dagligen läppglans, mascara, fuktkrämer, nagellack och ögonskuggor. Men jag har ändå några vardagliga favoriter som oftare än andra får följa med i sminkväskan.
Eftersom jag börjat med att varje vecka lista mina skönhetsfavoriter kommer även det inkludera mina favoritprodukter just nu.

LÄPPGLANS
Jag är en riktigt läppglansoman som aldrig kan få för många läppprodukter. När jag stiger in i sminkbutiker som Sephora blir jag helt lyrisk. Den jag är med frågar vad jag gör inne i sminkbutiken trots alla mina produkter men jag kan inte motstå att köpa fler.

♥ Sally Hansen Lip Plumper and Conditioner, denna läppprodukt är varken ett läppglans eller en lipplumper, utan mer som ett läppbalsam. Läpparna blir snyggt ljusrosa och känns återfuktade efteråt.

♥ Burt's Bees lip shimmer. Ett läppstift aktigt läppglans som enbart ger en rejäl dos med skimmer. Ni vet väl att ljusa färger med skimmer förstorar läpparna medan mörka förminskar? Detta läppskimmer ger en illusion av större läppar.

♥ Zara's läppglans ska man faktiskt inte underskatta. De är perfekta slit-och-släng läppglans som man kan dränka läpparna i utan att känna att det gör ont i kontokortet. Jag älskar färgen 1. Winter, det är de läppglanset jag bär på 4everyoung-bilderna.

♥  Z.Bigattis lip plumper kräm sticker inte i läpparna men får dem att svullna upp tillfälligt samtidigt som den återfuktar skönt.

PUDER & FOUNDATION
Eftersom jag blivit lyckligt lottad med fin hy brukar bronzingpowder räcka för mig till vardags.

♥ Jag älskar NYC's bronzing powder (superbilligt och superbra) i färgen Bronze Gold.

Dermahas foundation i kompakt form som man applicerar med en blöt svamp är för bra för att vara sann. Den ger ett bra underlag som håller ända från 9 på kvällen till 5 på morgonen, de vårdar och läker huden (motverkar alltså finnar) samt att den ger ett otroligt naturligt resultat. Om jag väl använder foundation är det enbart denna jag är trogen till.

ÖGONSKUGGA & MASCARA
Mina favoritögonskuggor kommer från Clinique, Dior och Isadora.

♥ Maxfactors MasterPiece Beyond Length mascara fungerar är bättre än bäst. Tillsammans med ögonfransböjare ger den lösögonfrans-långa fransar!

♥ Isadoras ögonskugg-paletter är perfekta att ha i handväskan. Jag brukar ha den bruna färgen på ögonlocket och sudda ut med den aprikosfärgade vid ögongloben, sedan duttar jag bara i den ljuslila färgen i ögonvrån. Jag brukar använda paletterna Golden Paradise och Bridal Rose.

BORSTAR
Underskatta aldrig sminkvertygen när du sminkar dig!

♥ Jag älskar Sheercovers borstar, de är faktiskt riktigt bra.

ÖGONBRYNSPENNA

♥ För att forma mina vilda ögonbryn brukar jag använda No7s ögonbrynspenna i brunt och Benefits "High Brow" penna. High Brow pennan är till för att ljusa upp ögonbrynen underifrån så de får ett litet lyft.

NAGELOLJA OCH FRANSNÄRING

♥ För att få mina sköra naglar att växa snabbare oljar jag in dem minst fem gånger om dagen med Mavala's Mavalderma olja. Den får faktiskt naglarna att växa rejält mycket snabbare, testa själva så får ni se :)
Mavala har även bra ögonprodukter, bland annat en fransnäring. Det är en liten burk med vätska i och när man skruvar av korken drar man upp en mascara-borste som man applicerar med. Denna olja får fransarna att blir tjockare och friskare. Jag använder den varje kväll innan jag går och lägger mig och när jag går osminkad.

HANDKRÄM

♥ Burt's Bees handkräm i miniförpackning är perfekt att ha med sig överallt. Nu när det är höst smörjer jag in händerna frenetiskt.

ÖGONKRÄM

♥ Jag får lätt mörka ringar under ögonen när jag sover för lite. Därför köpte jag Hylexin från beautyinsideout i hopp om att de skulle hjälpa mina trött ögon. Jag har bara använt den i en vecka så jag får se hur resultatet blir. Jag återkommer med en recension när jag använt den i en månad, men än så länge verkar den bra.

DOFT

♥ Dior Pure Posion använder jag varje dag, det är rutin.

Share:

9 Comments

 1. lovisahell
  15/09/2008 / 11:56

  men guuuuuudd vad snyggt!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. julia
  15/09/2008 / 01:11

  Vad kan man k

 3. Elin
  15/09/2008 / 02:27

  Kan du inte g

 4. Emma
  15/09/2008 / 05:18

  oj, sminkberoende?:P sj

 5. anna
  15/09/2008 / 06:34

  vill ocks

 6. Malin
  15/09/2008 / 07:38

  Jag

 7. deep-edition
  18/09/2008 / 06:54

  Hej, jag tycker du har s

 8. rodjapazooki
  25/09/2008 / 06:13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>