Shopping lista inf

Tänkte sammanställa en shoppinglista över saker som är planerad att köpa i Paris (samt vad som känns värt att satsa på inför vintern). Känns lättare att strukturera upp shopping när man vet allt bestämt. Håller redan på att sammanställa en lång lista med butiker och deras adresser som ska besökas. Fortsätt gärna tipsa om bra butiker, gärna 2hand, vintage eller lite mer unika butiker. De klassiska Louis Vuitton, Gucci och Hermés är ändå samma överallt så de lockar inte.

Tips på restauranger mottages gärna! Där har jag ännu mindre koll än med shoppingen :/

Inköpslista
♣ En väska!
Det är prio nummer ett under resan. Drömmen är att fynda en dyrgrip på någon 2hand eller vintage butik i någon liten gränd.
Klassiska stövlar.
Ett bar höga boots med rejäl och hög klack. Helst ett par klassika bruna som funkar lika bra i vardagens som när man festar.
Smycken
Lååånga halsband med en klassiska berlock eller liknande är alltid värt att satsa på. Jag funderat länge om jag skulle slå till på ett KJL-halsband och till sist slog jag till. Verkligen värt varenda krona. Så något nytt fint halsband med guldkedja kommer få följa med hem.
Tshirts.
Rockiga tshirts med tryck. Passar perfekt till jeans och skinnjacka. Marc Jacobs here I fucking come.
Lackat.
Något lackat kommer jag spana efter. Helst ett par handskar…
Jeans.
Jag har egentligen för många jeans men jag har tröttnat på de flesta. När jag köpte som mest jeans för cirka två-tre år sedan älskade jag strass, broderier på fickorna och detaljer, nu avskyr jag det. Klassika enfärgade jeans utan överdrivet mycket slitningar håller och passar bäst i längden.
Ett par klassiska mörkblåa jeans måste jag köpa.

Något speciellt plagg eller accessoar ni ska satsa på nu i vinter?

Share:

5 Comments

 1. Victoria
  30/10/2007 / 03:44

  Jag vill ha en kjol i mocka

 2. Thess
  30/10/2007 / 04:50

  Stickade kl

 3. Fredrika
  30/10/2007 / 05:37

  Le Cupole, gata: rue de montparnasse T-bana: Montparnasse Bienven

 4. roi_like
  30/10/2007 / 07:46

  lack boots vill ja ha men har inte hittat

 5. Emelie
  31/10/2007 / 08:35

  Helt klart ett par svarta jeans, passar till allt och

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>