SALONG VITA

I torsdag var jag på Salong Vita för att fräscha upp mitt blonda hår. Mitt hår hade blivit väldigt solblekt under sommaren, så överhåret hade inte speciellt mycket utväxt men underhåret syntes det däremot min riktiga mörkblonda hårfärg. Så jag ville göra något som kände naturligt så jag slipper utväxt.

Det var Maria som är ägaren av salong Vita som gjorde mitt hår och hon var otroligt trevlig och mycket duktig :) Vi pratade om vad vi skulle göra med mitt hår och kom fram till att ljusa upp med tunna slingor över utväxten och sedan tona håret i en kall, mörkblond färg. När allt var klar blev det en färg jag aldrig har haft förut vilket var kul, den kändes otroligt naturlig och såg exakt ut som min riktiga hårfärg. Känns mycket skönt att slippa utväxt framöver och nästa gång vill jag nog testa att tona med en guldig blond ton :)

Vill ni fräscha upp håret nu i höst så rekommenderar jag verkligen Maria :)

 

Före:

 

Efter:

 

Vita ligger på Nybrogatan 7 i en väldigt fin och stor salong.

Share:

1 Comment

  1. 16/09/2012 / 04:20

    Great article, just what I was looking for.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>