Rumors got me laughing, kid.


Hej babes! Igår var jag ute igen, började kvällen med Emelie :) Vi var en sväng förbi Collage sedan gick vi på Amandas tjejdrink på Laroy. Efter det blev det en sväng förbi några andra ställen. Igår var dock inte min kväll, kände mig bara sjuk och seg. Att vara nykter en hel helg är en bra omställning ska jag berätta för er, min favoritskor från ASH som jag haft som mitt säkra kort som är sköna precis hela kvällen gjorde ont redan efter en timma! Tänk att man glömmer värken i fötterna när man dricker så pass mycket…

Idag vaknade jag upp med ännu mer ont i halsen och hosta än innan och ett riktigt bad mood…

Jag med Caroline och Amanda

Share:

2 Comments

  1. Carro
    04/10/2009 / 05:02

    Du verkligen ALLTID SJUK. S

  2. annawii
    04/10/2009 / 06:44

    Snyggingar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>