ROOM WITH A VIEW

Här är bilder från sovrummets balkong på The Ampersand Hotel. Wow vilken fin utsikt över South Kensington torget. Tänk om huset bara hade varit några våningar högre då hade utsikten varit ännu finare.

Share:

2 Comments

 1. Li
  18/11/2012 / 03:45

  Hej Louise,

  Jag har ett hårproblem, vet inte riktigt vem jag ska vända mig till, då det känns inte som att många människor verkar ha den rätta kollen, men du har ju det! Det här med att ej använda hårprodukter med massa dåligt innehåll. Mitt super tunna hår (tappar mycket hår, samt tunna hårstrån) gör att det är helt uttorkat och topparna slits så fort man toppar det (därav omöjligt att låta håret växa ut). Mitt hår har inget bounce i sig över huvudtaget, det ser förjävligt ut. Helt livlöst, uttorkat som sahara öknen och förjävligt rent ut sagt.

  Skulle verkligen uppskatta om du kunde hjälp mig med några saker, jag har redan läst din hårguide och tagit del av en del tips men behöver hjälp med vilka produkter jag borde köpa. Jag bor i london så har tillgång till allt bra utbud. Jag behöver shampoo, balsam, inpackning, hårolja av något slag att ha i, i mitt uttorkade hår för att få lite mer spänst. Om du skriver ner några namn går jag ut och köper dom imorgon, litar verkligen på ditt omdöme :)

  Vill kunna använda produkter men som är skonsamma mot håret. tusen tack :)

 2. 18/11/2012 / 09:06

  Har du några tips på bra restauranger i Stockholm? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>