RIP PAUL WALKER

Jag läste inatt innan jag sommnade om att Paul Walker hade dött i en bilolycka. Så himla sorgligt, jag älskar fast and furious filmerna och har sett alla flera gånger, jag älskar ju bilar så filmerna har varit en av mina favoriter. Jag såg verkligen fram emot att film nummer 7 skulle komma nästa år. Det är verkligen tragiskt att när han åker hem från ett välgörenhetsevent så crashar hans bil. Det är verkligen viktigt att tänka på att köra försiktigt och inte heller dricka när man kör (inte för att han gjorde det men för att poängtera), hemskt nog är det många som gör det här i London av vad jag har hört talas om och det gör mig verkligen irriterad. Filmerna kommer aldrig vara samma sak utan honom, RIP.

Last night before I went to bed I read that Paul Walker had tragically passed away in a car accident. I was the biggest fan of the fast and furious movies since I love cars. It’s ironic that on his way home from a charity event the car crashes. It is very important to always be careful while driving and never to drink and drive (Paul did not do that but just want to point it out). From what I have heard many people here in London drink and drive and it makes me very annoyed. The movies will anyway never be the same without him, RIP.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>