Right Now goes facebook, baby!

gisele
Sådär ja, nu har man skapat ett team på facebook för lilla Right Now. Ett alldeles eget. Och nej det handlar inte om mig bara Right Now ;) Hur sjukt låter inte jag nu när jag skriver som om min blogg vore mitt barn, men så mycket tid som jag spenderar på den så är den väl det på ett sjukt sätt, haha.

I vilket fall som helst så är teamet öppet för alla och alla funktioner är det också. Så jag tänkte att vi kan ju chatta där lite då och då :) Ni kan ju också komma med önskemål på inlägg och vad ni saknar osv. Låter inte det ganska bra? Teamet hittar ni här…

Share:

3 Comments

 1. sanna
  07/05/2008 / 09:45

  Alessandra Ambrosio och Gisele B

 2. cassandraj
  07/05/2008 / 11:13

  L

 3. h_rnmo
  07/05/2008 / 10:11

  Fin bild, de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>