2 Comments

 1. Malin
  20/01/2013 / 10:50

  Hej!

  Jag brukar ofta tänka att jag ska delta i dina tävlingar men jag är så glömsk av mig så glömmer alltid bort slutdatum och missar dem alltid. Gör ett försök nu istället så får vi se.

  Jag flyttade upp till Stockholm för ungefär 4 månader sen och fick i veckan veta att jag fått fast jobb där jag egentligen skulle jobba i 6 månader. Jag trodde att det var lönlöst att hoppas på att få stanna kvar, så var inställd på att behöva ge mig ut och söka jobb snart igen och blev därför så himla lycklig när jag fick veta att jag blivit anställd! Det vore så himla kul att få vinna tävlingen och kunna ge sig ett litet “fan va kul och va grym du är”-plagg för jag unnar mig sällan något speciellt när det händer något kul. Man är ju så dålig på att ge sig själv en klapp på axeln när jag faktiskt är stolt över sig själv.

  Och skulle jag får välja vad jag helst skulle vilja ha så skulle det vara detta: http://warehouse.andotherbrands.com/formgiven-stilren-shoppingv%C3%A4ska-se-1?ctry=SE och http://warehouse.andotherbrands.com/lion-head-metal-skinny-belt-se?ctry=SE

  Tack för mig! Och en bra blogg förresten, blir alltid så inspirerad.

 2. Malin
  20/01/2013 / 10:52

  Och dum som jag är så postar jag detta så klart på fel ställe. Hoppas du har överseende med detta, annars har jag förståelse att jag inte kan räknas med i tävlingen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>