RABATT HOS LUISAS (FINGERS&TOES)

Jag var för någon vecka sedan hos Luisa på Fingers & Toes salongen (tidigare salongen Luisas) för att göra en nagelförstärkning med biosculp gelen. Jag blev otroligt nöjd och inte en enda nagel har gelen lossnat på. Vilket visar hur otroligt bra både salongen och denna gele är. Jag har nämligen testat ca 10 olika storters gele på säkert 10-15 olika salonger och de har ALLTID lossnat efter bara någon, spelar ingen roll om jag gör med eller utan tippar, förstärkning eller förlägning, de har alltid lossnat. Men inte med denna gele! Den sitter fortfarande kvar och ser fantastiskt snygg ut.

Denna gele är perfekt om man vill spara ut sina egna naglar med hjälp av skyddade och stärkade lager av gele, skydda och stärka sina egna naglarna som redan är långa eller om man vill förlänga dem med mallar. Det finns över 30 olika varianter så man kan få i stort sett vilken färg man vill eller fransk manikyr som jag gjorde! Detta är betydligt bättre än shellack som många bloggare skriver om just nu, shellack innehåller inte samma egenskaper som denna tunna gele.

 

Så jag tänkte att det vore kul om mina läsare kunde få ett bra pris för att göra samma behandling :) Om ni uppger Louise RightNow-bloggen när ni ringer till salongen så får ni göra gele för bara 400 kr. Grymt bra pris va? :)

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>