QUESTIONS PART 1

Hej babes, här kommer första delen av frågestunden! Jag har försökt att svara riktigt utförligt på alla frågorna den här gången vilket jag hoppas ni tycker om :) Nästa del kommer senare i veckan!

Fråga: Jag har nog mer eller mindre följt dig sedan 2007. Jag tycker att det är tråkigt att du ibland tappar gnistan, men så tänker jag på hur jag själv aldrig har orkat hålla upp min blogg som du har gjort! Jag bloggade jag med på den gamla goda tiden under namnet Svartvitlila, men jag slutade för flera år sedan då jag själv tröttnade. Så en eloge till dig!
En fråga, många trampar snett i sina UGGs (förmodligen pga bredden och mjukheten i skon). Har du samma problem? Det ser ju tyvärr så smaklöst. Jag har dock funderat på om det är fejk-UGGs som folk går snett i, om det är en fråga om kvalitet så att säga.

Svar: Vad kul att du följt bloggen så länge :) Ja ibland kan jag inte förstå hur länge jag hållit på! Du som också bloggat vet säkert hur mycket tid det tar att hålla en blogg väluppdaterad, man skulle nästan kunna ha det som heltidsjobb haha. Men just nu är jag inne i en bra ”bloggfas” igen :D Angående Uggs så är det på grund av att de är fejk som blir så. Av alla mina Uggs som jag har och har haft så har det aldrig blivit så, inte ens de som är mest slitna som jag haft längst. Så ska man köpa Uggs, investera alltid i äkta! Kram

Fråga: Hej jag u drar om du kan tipsromantik vart man kan köpa äkta uggs på nätet? Tips på vart man kan beställa öka mörkes väskor tex marc Jacobs Michael kors mm kram

Svar: Testa Brandos, Asos eller Uggs egna hemsida, http://www.uggaustralia.co.uk/. Jag har själv beställt uggs från både brandos och asos så kan rekommendera de! Mywardrobe och net-a-porter har Marc Jacobs väskorna. Kram

Fråga: Har du tips på hur man hittar/kommer in på mer classy klubbar i london? Var i den sk. Vipen på dstrikt i helgen och det var ju långt ifrån classy… Kram, så kul att du har börjat blogga mer!

Svar: Jag har själv jobbat med nattklubbar och har många vänner och bekanta som även gjort/gör det så det är anledning att jag gått till de nattklubbar jag velat. Mina bästa tips är dock; Lägg ner lite extra tid på att fixa håret, göra en snygg make up och klä upp dig, dock inte för utmanande eller för korta kjolar/klänningar utan mer luxury chic. Försök prata lite extra trevligt med the door girl/personen utanför med listan, alla nattklubbar är dock olika strikta men vissa släpper in tjejer utan att de står på listan :) Kram!

Hur har det gått i sommar med att inte sola och bara köra brun utan sol. Funkar det för dig att bada upprepade gånger med BUS? Eller får du precis som jag att det snabbt ramlar av (gärna lite fläckvis såklart…)?

För att vara ärligt så har jag inte badat en ända gång tråkigt nog! Jag spenderade största delen av sommaren i London. Däremot så vet jag att det är samma sak när man duschar ofta eller för varmt, då släpper färgen snabbare. Enda sättet är då att använda dove summer glow varje dag så man “underhåller” och bygger på färgen. Kram

Fråga: Hej Louise! Har följt bloggen sedan 2006 (Devote-tiden). Gillar inspiration, skönhetstips och allt du skriver om livet i London, fortsätt så :) Jag undrar hur du sköter om ditt hår? Det är så fint! Kram

Svar: Hej, wow det var länge, kul att höra att du gillar bloggen så mycket :D Här är en länk till ett inlägg där jag skrev om alla mina bästa hårtips, och tro mig de fungerar :) Kram

Fråga: Hej! 1. Vad tycker du om kvalitén på balenciaga väskor? Om dålig så berätta gärna varför. 2. Vad tycker du om att “kissie” kopierar dina inlägg ibland? 3. Detta är mer en request, skulle du kunna göra duna inlägg om saker du ogillar oftare? Som tex det du gjorde om fishspa. Gillar hur du researchar :)

Svar: 1. Jag tycker att kvalitén är helt okej, min Chloé Edith väska har haft den bästa kvalitén någonsin då lädret är så tjockt, riktigt så är inte Balenciagas väskor tyvärr. Balenciaga använder tunnare skinn men jag har märkt att skinnet har blivit lite tjockare under åren och det varierar även från väska till väska. Så man får titta på flera väskor av samma modell och färg och se vilken som är bäst osv.

2. Sådana människor som hon skrattar jag bara åt, hon verkar vara en väldigt vilsen och märklig människa.

3. Absolut det ska jag göra, tycker det är kul att skriva sådana inlägg så det ska jag göra ofta :D Kram

Fråga: Läst din blogg sen 2006! Fortfarande lika bra :) jag undrar om du har något tips på en snygg handväska? Tex givenchy, celine, balenciaga eller liknande!! Vill köpa en ny men kan inte bestämma vilken…

Svar: Tack det var kul att höra :) Givenchy antigona väskan är otroligt snygg! Men även LV’s alma väska i patent leather är riktigt snygg. Min personliga favorit är dock Balenciaga. Om du ska investera i en fin och dyr väska så är mitt tips att köpa en klassisk färg som svart eller brunt men med roliga detaljer i guld eller roséguld. Det blir aldrig otrendigt :) Kram

Fråga: Hur kom det sig att du flyttade till London? Vad gjorde du innan i Sverige och vad var planerna inför London?
Otroligt bra blogg! Mycket inspo :D

Svar: Då jag alltid älskat London och bodde här förut var det en självklarhet för mig att flytta tillbaka. Jag flyttade dock tillbaka nu för att studera en 3-årig utbildning. Innan jag flyttade så jobbade jag heltid samt med bloggen. Tack :D Kram

Fråga: Har du flyttat till London igen? Ska du jobba i London? Var bor du i London?

Svar: Ja det har jag! Nej jag studerar på heltid men jag kommer fortsätta jobba med bloggen såklart. Jag bor i Chelsea. Kram

Fråga: Har följt dig sen 2005-2006. Kommer ihåg “Lollo” på playahead tillomed hahah! Du va en stor inspiration för mig till att faktiskt börja ta hand om min hy bättre och investera i bra produkter (många unga tjejer använder foundations osv från h&m – big no no!). Jag skulle jättegärna vilja se mer powerinlägg, typ hur man står på sig, hur man går vidare efter en avslutad relation, hur och vart man ska söka sig för att hitta en roligt jobb. Och sen måste jag ju fråga vilka uteställen i Stockholm tycker du va bäst genom tiderna (kanske inte finns längre), och vilket är bäst 2013! Hoppas du har det bäst i London fina Louise. Xx

Svar: Åh vad kul att läsa din kommentar, det är sådana läsare som du som gör det roligt att blogga! Ja playahead tiden, det var verkligen back in the days haha! Ja jag har funderat mycket på att skriva sådana inlägg, så om intresset av att läsa om sådant finns kommer jag absolut att börja med det! Det bästa stället är nog V, men jag har många roliga minnen från andra nattklubbar också, som till exempel Café Opera, Ambassadeur och Collage. Tyvärr har jag ingen aning om vad som är bra längre då jag inte besökt en nattklubb på Stockholm på över ett år (!). Ha det toppen och ta hand om dig kram!

Fråga: Hej! Vad jobbar/sysslar du med? flyttar du till london själv eller med killen/kompis?
Vad har du för framtidsplaner? hur ser du på din kropp idag? hade ätstörningar förut?
Jag läste din blogg mycket förut och tycker den var som bäst runt 2008-09. Du skrev mer om din vardag och ditt liv vilket jag tyckte var det intressanta. Förstår att du nu nästan bara har skönhets blogg nu vilket jag tycker är tråkigt, är mer intresserad av louise haha. men antar att det blir en naturlig utveckling när man haft en blogg så länge. Kram

Svar: Hej, jag studerar på heltid numera och jobbar även med bloggen. Jag flyttade till London själv vilket var planerat sedan en lång tid tillbaka. Jag har en väldigt bra relation till min kropp idag och tror att det växer fram desto äldre man blir :)

Varför jag inte skriver så mycket om mig själv är för jag alltid har tyckt att det känns så självfixerat att skriva om sig, jag kan inte förstå bloggare som enbart skriver om deras alldagliga vardag, jag själv har aldrig förstått vad som är kul att läsa om det :P Men nu när jag är i London kommer jag nog skriva mer igen om vad jag gör då det är rolig läsning och blir lite som resetips till alla som vill åka hit :) Kram

Share:

3 Comments

 1. hannah
  26/09/2013 / 12:45

  Hej Louise jag älskar din blogg följt den så länge! snälla snälla kan du inte svara på två till frågor, jag glömde fråga på frågestunden :( jag undrar hur du bor i london? själv eller med kompisar? :) och vad är ditt bästa makeup tips? hoppas du svarar kram!

 2. Veronica
  05/10/2013 / 03:49

  Hej! Trevligt med frågestund men varför undviker du alltid att svara på vad du EGENTLIGEN jobbar med? Vad är det för heltidsjobb du har haft i Sverige de senaste åren? Känns som du skäms över ditt yrkesval. Undrar även vad du skall plugga? Anta att du ine skäms över det:) tack för en bra blogg fö!

  • Louise Adolphson
   05/10/2013 / 05:54

   Veronica: För det första så väljer jag själv vad jag skriver om i min blogg och mitt privatliv är inte direkt en del av den, som du kanske märkt om du nu tycker om bloggen. För det andra varför utgår du ens från att jag skulle skämmas? Jag skäms verkligen inte men har medvetet valt att inte dela med mig av HELA mitt liv i den här bloggen och det har jag aldrig gjort sedan jag startade den 2006 :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

QUESTIONS PART 1

Hej babes, här kommer första delen av frågestunden! Jag har försökt att svara riktigt utförligt på alla frågorna den här gången vilket jag hoppas ni tycker om :) Nästa del kommer senare i veckan!

Fråga: Jag har nog mer eller mindre följt dig sedan 2007. Jag tycker att det är tråkigt att du ibland tappar gnistan, men så tänker jag på hur jag själv aldrig har orkat hålla upp min blogg som du har gjort! Jag bloggade jag med på den gamla goda tiden under namnet Svartvitlila, men jag slutade för flera år sedan då jag själv tröttnade. Så en eloge till dig!
En fråga, många trampar snett i sina UGGs (förmodligen pga bredden och mjukheten i skon). Har du samma problem? Det ser ju tyvärr så smaklöst. Jag har dock funderat på om det är fejk-UGGs som folk går snett i, om det är en fråga om kvalitet så att säga.

Svar: Vad kul att du följt bloggen så länge :) Ja ibland kan jag inte förstå hur länge jag hållit på! Du som också bloggat vet säkert hur mycket tid det tar att hålla en blogg väluppdaterad, man skulle nästan kunna ha det som heltidsjobb haha. Men just nu är jag inne i en bra ”bloggfas” igen :D Angående Uggs så är det på grund av att de är fejk som blir så. Av alla mina Uggs som jag har och har haft så har det aldrig blivit så, inte ens de som är mest slitna som jag haft längst. Så ska man köpa Uggs, investera alltid i äkta! Kram

Fråga: Hej jag u drar om du kan tipsromantik vart man kan köpa äkta uggs på nätet? Tips på vart man kan beställa öka mörkes väskor tex marc Jacobs Michael kors mm kram

Svar: Testa Brandos, Asos eller Uggs egna hemsida, http://www.uggaustralia.co.uk/. Jag har själv beställt uggs från både brandos och asos så kan rekommendera de! Mywardrobe och net-a-porter har Marc Jacobs väskorna. Kram

Fråga: Har du tips på hur man hittar/kommer in på mer classy klubbar i london? Var i den sk. Vipen på dstrikt i helgen och det var ju långt ifrån classy… Kram, så kul att du har börjat blogga mer!

Svar: Jag har själv jobbat med nattklubbar och har många vänner och bekanta som även gjort/gör det så det är anledning att jag gått till de nattklubbar jag velat. Mina bästa tips är dock; Lägg ner lite extra tid på att fixa håret, göra en snygg make up och klä upp dig, dock inte för utmanande eller för korta kjolar/klänningar utan mer luxury chic. Försök prata lite extra trevligt med the door girl/personen utanför med listan, alla nattklubbar är dock olika strikta men vissa släpper in tjejer utan att de står på listan :) Kram!

Hur har det gått i sommar med att inte sola och bara köra brun utan sol. Funkar det för dig att bada upprepade gånger med BUS? Eller får du precis som jag att det snabbt ramlar av (gärna lite fläckvis såklart…)?

För att vara ärligt så har jag inte badat en ända gång tråkigt nog! Jag spenderade största delen av sommaren i London. Däremot så vet jag att det är samma sak när man duschar ofta eller för varmt, då släpper färgen snabbare. Enda sättet är då att använda dove summer glow varje dag så man “underhåller” och bygger på färgen. Kram

Fråga: Hej Louise! Har följt bloggen sedan 2006 (Devote-tiden). Gillar inspiration, skönhetstips och allt du skriver om livet i London, fortsätt så :) Jag undrar hur du sköter om ditt hår? Det är så fint! Kram

Svar: Hej, wow det var länge, kul att höra att du gillar bloggen så mycket :D Här är en länk till ett inlägg där jag skrev om alla mina bästa hårtips, och tro mig de fungerar :) Kram

Fråga: Hej! 1. Vad tycker du om kvalitén på balenciaga väskor? Om dålig så berätta gärna varför. 2. Vad tycker du om att “kissie” kopierar dina inlägg ibland? 3. Detta är mer en request, skulle du kunna göra duna inlägg om saker du ogillar oftare? Som tex det du gjorde om fishspa. Gillar hur du researchar :)

Svar: 1. Jag tycker att kvalitén är helt okej, min Chloé Edith väska har haft den bästa kvalitén någonsin då lädret är så tjockt, riktigt så är inte Balenciagas väskor tyvärr. Balenciaga använder tunnare skinn men jag har märkt att skinnet har blivit lite tjockare under åren och det varierar även från väska till väska. Så man får titta på flera väskor av samma modell och färg och se vilken som är bäst osv.

2. Sådana människor som hon skrattar jag bara åt, hon verkar vara en väldigt vilsen och märklig människa.

3. Absolut det ska jag göra, tycker det är kul att skriva sådana inlägg så det ska jag göra ofta :D Kram

Fråga: Läst din blogg sen 2006! Fortfarande lika bra :) jag undrar om du har något tips på en snygg handväska? Tex givenchy, celine, balenciaga eller liknande!! Vill köpa en ny men kan inte bestämma vilken…

Svar: Tack det var kul att höra :) Givenchy antigona väskan är otroligt snygg! Men även LV’s alma väska i patent leather är riktigt snygg. Min personliga favorit är dock Balenciaga. Om du ska investera i en fin och dyr väska så är mitt tips att köpa en klassisk färg som svart eller brunt men med roliga detaljer i guld eller roséguld. Det blir aldrig otrendigt :) Kram

Fråga: Hur kom det sig att du flyttade till London? Vad gjorde du innan i Sverige och vad var planerna inför London?
Otroligt bra blogg! Mycket inspo :D

Svar: Då jag alltid älskat London och bodde här förut var det en självklarhet för mig att flytta tillbaka. Jag flyttade dock tillbaka nu för att studera en 3-årig utbildning. Innan jag flyttade så jobbade jag heltid samt med bloggen. Tack :D Kram

Fråga: Har du flyttat till London igen? Ska du jobba i London? Var bor du i London?

Svar: Ja det har jag! Nej jag studerar på heltid men jag kommer fortsätta jobba med bloggen såklart. Jag bor i Chelsea. Kram

Fråga: Har följt dig sen 2005-2006. Kommer ihåg “Lollo” på playahead tillomed hahah! Du va en stor inspiration för mig till att faktiskt börja ta hand om min hy bättre och investera i bra produkter (många unga tjejer använder foundations osv från h&m – big no no!). Jag skulle jättegärna vilja se mer powerinlägg, typ hur man står på sig, hur man går vidare efter en avslutad relation, hur och vart man ska söka sig för att hitta en roligt jobb. Och sen måste jag ju fråga vilka uteställen i Stockholm tycker du va bäst genom tiderna (kanske inte finns längre), och vilket är bäst 2013! Hoppas du har det bäst i London fina Louise. Xx

Svar: Åh vad kul att läsa din kommentar, det är sådana läsare som du som gör det roligt att blogga! Ja playahead tiden, det var verkligen back in the days haha! Ja jag har funderat mycket på att skriva sådana inlägg, så om intresset av att läsa om sådant finns kommer jag absolut att börja med det! Det bästa stället är nog V, men jag har många roliga minnen från andra nattklubbar också, som till exempel Café Opera, Ambassadeur och Collage. Tyvärr har jag ingen aning om vad som är bra längre då jag inte besökt en nattklubb på Stockholm på över ett år (!). Ha det toppen och ta hand om dig kram!

Fråga: Hej! Vad jobbar/sysslar du med? flyttar du till london själv eller med killen/kompis?
Vad har du för framtidsplaner? hur ser du på din kropp idag? hade ätstörningar förut?
Jag läste din blogg mycket förut och tycker den var som bäst runt 2008-09. Du skrev mer om din vardag och ditt liv vilket jag tyckte var det intressanta. Förstår att du nu nästan bara har skönhets blogg nu vilket jag tycker är tråkigt, är mer intresserad av louise haha. men antar att det blir en naturlig utveckling när man haft en blogg så länge. Kram

Svar: Hej, jag studerar på heltid numera och jobbar även med bloggen. Jag flyttade till London själv vilket var planerat sedan en lång tid tillbaka. Jag har en väldigt bra relation till min kropp idag och tror att det växer fram desto äldre man blir :)

Varför jag inte skriver så mycket om mig själv är för jag alltid har tyckt att det känns så självfixerat att skriva om sig, jag kan inte förstå bloggare som enbart skriver om deras alldagliga vardag, jag själv har aldrig förstått vad som är kul att läsa om det :P Men nu när jag är i London kommer jag nog skriva mer igen om vad jag gör då det är rolig läsning och blir lite som resetips till alla som vill åka hit :) Kram

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>