PINK SHIMMER EYE MAKE UP

1. Börja med att applicera eye make up primer, detta är extra viktigt när det gäller ögonskuggor med shimmer i. Man vill att allt skimmer och olika färger ska synas även fast skuggorna är ljusa.

2. Jag använde totalt 4 olika skuggor på denna bild, det syns om man tittar riktigt noga men tanken är att det inte ska synas. Investera i bra ögonskuggsborstar så du kan få till en perfekt blendad ögonskugga. Kanten mellan två olika färger på ögonskuggan ska aldrig vara markant, utan svep borsten försiktigt mellan de olika färgerna så allt blandas ihop. Jag började med att applicera en ljusljus rosa skugga från Lancome över hela ögonlocket och under ögonbrynet. Sedan tog jag en varm ljus persikofärgad skugga med glitter och la precis på mitten av ögonlocket. Sedan la jag en rosa skimrande ögonskugga längs ögongloben och ut längs kanten av ögat. Avslutade med en vit skimmrande ögonskugga vid hela ögonvrån och ner längs näsbenet. Jag applicerade även den ljusrosa skuggan från Lancome under fransarna.

3. Avslutar med att böja fransarna och applicera mascara. Jag skippade eyeliner då skimmer och ljusa färger ska stå i fokus i den här makeupen. Däremot så skulle en ljus eyeliner vara fint till om man vill piffa till det lite extra. Det är den här typen av ögonmakeup som jag nämnde tidigare angående contouring. Denna make up passar perfekt om man vill göra contouring och använda mycket foundation etc.

Lancome – Pink Pearls, Drape & Off The Rack

Share:

1 Comment

  1. 29/06/2015 / 10:37

    Asså damn, dina ögonbryn. Helt perfekta ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>