PINK IS WHAT I NEED

En rosa kamera vore perfekt… Nikon 1 ja tack…

 

Jag är väl inte världens bästa bloggare at the moment, men back in the glory days (som Vera brukar säga) så var jag ta mig tusan det haha. I alla fall enligt mig själv haha ;)

Kommer ju bli stort lyft på bloggen inom kort och då jäklar. Allt som behövs är en ny kamera… Min stora systemkamera är bara så sjukt jobbig att släpa med sig överallt. Jag behöver en kamera som tar riktigt bra bilder men som inte är så stor och tung. Orkar inte ha sönder en väska för 15 lax för att kameran är för tung. Hade nämligen sönder remmen på min chloé väska för att jag släpade runt på systemkameran för massa år sedan.

Vad säger ni, har ni några bra kameratips??

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>