Pink glitter case!

20130320-231234.jpg
Alla som känner mig eller läst min blogg ett tag vet att min favoritfärg är rosa! Jag skulle vilja ha allt i rosa och hittills är jag på god väg :D Just nu har jag allt ifrån resväskor, dator, laptop case, vissa kläder ( mest juicy couture hehe!), tidigare mobil (blackberry ) och en massa andra saker i rosa. Så det var inte mer än rätt att jag skaffade mig ett superglittrigt rosa skal till min iPhone :D dock kommer jag inte våga använda det hela tiden då jag är lite klumpig av mig och brukade tappa min blackberry konstant, så jag har extremt skyddande gummiskal ( även det i rosa) just nu haha! Men bara tills jag vant mig vid iPhone :P Skalet kommer från Mirabling!

Share:

3 Comments

 1. Hannah
  21/03/2013 / 12:58

  Åh va fint skal :)

 2. 21/03/2013 / 09:36

  såg på din förra blogg att du tittade på housewives of vancouver. Tittar du fortfarande? säsong 2 har ju börjat nu=)

  • Louise Adolphson
   23/03/2013 / 07:18

   Tanja: Visst gör jag det :D Sett alla avsnitt av nya säsongen, tittar du också? kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>