Pimp my toes

fina fötter   (klicka för större bild)
Jag kom på att jag har ju glömt att visa min läckra pedikyr som jag fick på salongen Naglar på Fridas. Det var där jag fick min sinnessjukt fina manikyr.
Helena var den gulliga tjejen som fixade både mina och Petras fötter. Hon skrubbade, filade, polerade, sedan lackade hon mina tånaglar i en chockrosa färg och blingade stortåns nagel med strassstenar. Jag har alltid trott att detta ska se tacky ut, men oj så fel jag hade. Tidigare körde jag på pedi-french på tånarna, vilket jag fortfarande har under lacket, men jag tröttnade på det ganska så snabbt. Mycket fräschare nu på sommaren att ha tårna lackade i starka färger. Strass-stenarna tycker jag bara piffade upp lite extra. Ett tecken på att man verkligen bryr sig om sig själv.
Förut var jag alltid snål med att gå på behandlingar men sedan såg jag över hur mycket pengarna jag lägger på "onödigheter" som fikor, ramlösa, läkerol, tugggummi, dyra taxiresor osv.
Enligt mig kan det vara värt att ta bussen till krogen istället för att lyxa till det med taxi både ner till stan och hem varje gång. Och för pengarna man sparar blir ofta mer än vad man tror, det är inte så svårt att få råd med behandlingar om man ser över sina utgifter. Så numera lägger jag hellre pengarna på ta hand om mig själv :)

Share:

7 Comments

 1. caziiee
  04/06/2008 / 01:58

  snyggt :)

 2. sally
  04/06/2008 / 02:01

  det var en snygg rosa f

 3. sara
  04/06/2008 / 02:26

  Supersnyggt och somrigt!

 4. Amanda
  04/06/2008 / 03:23

  Hah, ballt!

 5. eelinmaria
  04/06/2008 / 03:41

  sommarfr

 6. josefine
  04/06/2008 / 04:46

  gud vad fint! din blogg

 7. ulrika
  07/06/2008 / 11:06

  HEJ, jag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>