PERFECT EYEBROWS!

En utav mina favorit sminkprodukter är verkligen denna penna från Depend. Den är fullkomligt fantastisk för ens ögonbryn! Jag har alltid tyckt att det är jobbigt att få till perfekta ögonbryn, testat massor olika av ögonbrynsgel men har aldrig blivit nöjd med dem. Däremot denna vaxpenna formar ögonbrynen perfekt och de håller sig på plats hela dagen. Jag applicerar denna penna på följande sätt, först fyller jag i ögonbrynen med en ögonbrynspenna på de punkter jag vill fylla i. Sedan drar jag ett streck men vaxpennan över hela ögonbrynet, sedan använder jag en oanvänd-mascaraborste. Dessa följer med i ögonfransfärgs-kit eller så kan man köpa den! Men mascaraborsten formar jag ögonbrynen och det blir så snyggt! Priset är 49 kronor.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>