PERFECT BROWS.

Perfekta ögonbryn är det nog många som vill ha och det är inte alltid de lättaste. Söndernoppade ögonbryn, skador från tidiga tonår då man trodde att supersmala ögonbryn var otroligt snyggt och ojämna bryn är vanliga problem. Jag tycker att en otroligt bra lösning är snygga ögonbrynsskuggor, ögonbrynswax i form av penna eller som på bilden ovan i fast form samt en bra highligter. Ögonbrynsgeler tycker jag endast att de som har väldigt kraftiga ögonbryn som är otroligt svåra att forma ska använda sig av då det blir ett väldigt stelt resultat annars. Vissa kan till och med se ut som att de har torkat.

Jag har nu testat Glo Minerals ögonbrynskit med två ögonbrynsskuggor, highlighter och ögonbrynswax. Med följer även pincett, ögonbrynspensel och ögonbrynsborste! Ett perfekt kit med andra ord. Jag har tidigare använt mig av Depends wax penna för ögonbrynen men tycker att detta wax var minst lika bra. Jag gillade färgerna väldigt mycket och tycker att man fick till en snygg look. Det tillkom även mallar i kitet men tyckte de var alldeles för smala och små så använde mig inte av dem utan fyllde i och formade ögonbrynen själv.

Här är en bra bild guide av Lauren Conrad om hur man formar ögonbryn snyggt. Försök dock inte att få brynen att bli för smala och klipp dem absolut inte för mycket heller. Utan bara pyttelite längst in mot näsan. Det är inte snyggt med avklippta ögonbryn det syns tydligt och ser inte naturligt ut. Istället för att noppa och klippa för mycket, forma med ögonbrynsskuggor och wax!

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>