PACKING.

Tumblr_lqp4tg6gqj1qbxmmwo1_500_large 

Jag tycker personligen att jag är mycket organiserad när jag packar, jag gillar att packa i god tid och planera outfits. Dock har jag en tendens att ta med för mycket smink hehe :)  

 

Här är mina bästa packningstips:  

 

♣ Planera en outfit för varje dag med accessoarer inkluderat. Försök sedan hitta skor som passar till flera outfits samt smycken som går att matcha till olika plagg. 

 

Förbered en sminkning dagtid och en kvällstid och ta endast med produkter till dessa två sminkningar.  

Detta är något jag själv försöker göra men det kan vara mycket svårt, jag vill ju matcha sminket med kläderna… 

 

♣ Kolla upp hur vädret skall vara innan du åker. T ex en weekendresa till storstäder kan vara mycket knepigt, det kan vara allt från strålande sol till regn (speciellt i London!).  

 

♣ Försök hitta vissa plagg som kan användas mer än en gång, kanske ett par snygga jeans eller en kjol.  

 

♣ Om du har en historik av att ofta glömma saker när du packar, skriv en lista i god tid över allt du vill ha med dig. Allt i från hur många jeans till hur många läppglans. Allt som känns viktigt och gå sedan igenom allt.  

Tumblr_lpa6psme4m1qh0wlwo1_500_large 

♣ Investera i en handbagageväska. Jag köpte själv en matchade rosa rullväska till min stora rosa resväska. Det ser snyggt ut och man kan ha massor med saker i handbagaget. Om jag inte minns fel så är det bara på Ryanair de väger handbagaget och ibland på Norwegian om man har otur! 

 

♣ Ta med “lätta” accessoarer till exempel snygga sjalar eller halsband. Övervikt är aldrig kul men med accessoarer kan man variera sig mycket.  

 

♣ Packa i god tid! Hur skönt är det inte att dagen innan man åker bara ta det lugnt, göra lite hemma-spa, sova ut riktigt länge och att dagen då man reser bara göra sig i ordning och åka? 

 

 

♣ In case of overweight! Ta på dig alla smycken, flera koftor eller t ex en kavaj under jackan, stoppa tunga saker som kamera och mobil i fickor och ha givetvis på dig dem tyngsta skorna! Något som även fungerar bra är att lägga en kuvertväska eller annan mindreväska i ens vardagsväska. Detta kan låta tokigt men det funkar bra haha :)  

Jag menar resväskor kan ju faktiskt komma bort och på detta sätt har man i alla fall alla smycken och andra värdesaker med sig säkert ;) Plus hur kul är det att spendera pengar på att betala övervikt när man kan shoppa upp dem istället?  

Louis-vuitton-suitcase-fa-0507-de_large 

Share:

2 Comments

  1. Annika
    10/09/2011 / 05:38
  2. mira
    10/09/2011 / 09:53

    Detta har inte egentligen med inl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>