ORLY SMARTGELS

Ikväll har jag tänkte att testa Orly SmartGels. Gele-nagellack för hemmabruk helt enkelt! Det är något som jag har saknat på svenska marknaden länge och jag funderade på köpa det i London när jag bodde där (i USA har det funnits ännu längre) så det är roligt att ORLY har släppts en egen version i Sverige. Min mamma testade faktiskt just detta och på henne så satt lacket i två veckor utan att flagna så det verkar mycket lovande, återkommer med recension senare i veckan!

Share:

4 Comments

 1. Liz
  03/10/2012 / 08:41

  Låter spännande :)

 2. Lovisa
  03/10/2012 / 10:06

  Åh gud vad glad jag blir att du ska testa detta! Har varit sugen på att köpa det ett tag men inte vågat chansa, ifall det inte skulle funka. Men hoppas det gör det iaf! Ta gärna bilder direkt efter att du lagt gel-lacket, sen en vecka senare, två veckor senare osv. Så man kan se hur bra det håller sig :)

  • Louise Adolphson
   03/10/2012 / 11:27

   Ja absolut det ska jag göra :) hoppas på att de håller sig bra i en vecka i alla fall! På salong håller det ju ca 3-4 veckor men de använder ju starkare produkter!

 3. Hannele
  04/10/2012 / 09:22

  När drar du en vinnare i loreals tävlingen?
  Love love din nya bloggplattform!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>