ORGANIC LIP BALM

 

Jag har skrivit om märket UNE flera gånger tidigare och det tål att skrivas om igen. UNE är ett makeup märke som enbart har naturliga och organiska produkter, i stort sett alla produkter är ecocert. Ni kan läsa mer om vad ecocert betyder exakt härUNE’s hemsida. Som flera av er säkert redan märkt så försöker jag börja använda mer skonsamma produkter och då är UNE ett givet val när det kommer till makeup. Jag har provat ganska många produkter från UNE’s sortiment och rekommenderar dem varmt, deras foundation och bronzer blir fantastiskt tillsammans.

Idag provade jag deras senaste produkt som är ett glittrigt men naturligt läppglans! Jag hoppades verkligen att produkten skulle vara bra då jag otroligt länge letat efter ett läppbalsam som är återfuktande men samtidigt ger lite färg. Det här läppbalsamet är i precis den ljusljusbeiga ton med lätt glitter som jag föredrar. Extra högt betyg får den självklart också då den är naturlig men ändå så pass bra. Jag har funderat på det där med läppglans, ni vet väl att under en livstid så sväljer man minst 1-2 kilon med läppglans!? I och med detta faktum blir det ännu viktigare att välja rätt produkter :) Priset på läppbalsamet som även kommer i två andra färger är 159 kr.

Share:

3 Comments

  1. e
    20/02/2013 / 07:57

    vad tycker du om att kim kardashian slutar keeping up the the kardashians? Hon vill inte göra mer reality tv.

  2. e
    24/02/2013 / 09:16

    aha! Jag kollar inte på programmet, läste bara på Perez att hon slutar efter 8e säsongen och tånkte på dig! haha :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>