OH SO CUTE

Skulle kunna spendera timmar med att titta på alla helt fantastiskt söta djurvideos på youtube.

Mitt absoluta favorit av alla djur och hundraser är Corgis. Alltså de är så söta att man bara dööör! Jag har tidigare tyckt om flera andra raser som till exempel king charles cavallier men inget slår en corgi :D Jag och min pojkvän har redan bestämt att när vi skaffar hund ska det bli en corgi, vi både två bara älskar den hundrasen så mycket :D Sedan att de sover på rygg gör de bara ännu gulligare, när jag skaffar en så ska jag köpa en extra stor hundsäng och mysiga filtar så den kan sova bekvämt haha :D Vi båda två önskar verkligen att vi hade möjlighet att skaffa en nu på en gång men tyvärr så går inte det just nu :( När jag väl skaffar hund vill jag ha möjlighet att verkligen ge den all den tid och uppmärksamhet den förtjänar och inte bara låta den spendera alla sina dagar på tråkiga hunddagis.

 

Share:

1 Comment

  1. 07/03/2013 / 09:55

    Jisses vad imponerande med den vältränade hunden. Har vuxit upp med hundar och saknar det otroligt mycket nu när jag flyttat hemifrån. De är verkligen en del av en.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>