OH BEN AND JERRY

 bloggen 
Detta blir bara battre och battre. Nu har jag kopt i mangder av Ben and Jerry glass till min fest, sa det kommer bjudas pa glass, maccarons och tarta! Ah sa underbart jag ar jatteglad! Tog over Martens skumma dator som inte har svenska tecken for att uppdatera er lite om att jag lever hehe. Vi sitter pa Anglas, jobbar och afterworkar hehe ;)
Ikvall blir det middag med Petrus och Saga antagligen, kommer bli sa trevligt inte tratta Pretrus pa evigheter 
Share:

2 Comments

  1. ellererro
    06/11/2009 / 06:53

    gillar din header den var verkligen fin!

  2. maddeblogg
    06/11/2009 / 07:21

    Jag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>