OCTOBER BEAUTY ISSUE

clinique lotion 1 sensai fluid finish foundation real techniques miracle spong eylure eye lashes louise beauty edit

Hej babes! Ikväll håller jag på att göra några olika skönhetsguider som kommer komma upp denna och nästa vecka, bland annat med lite tips på hur man blendar ögonskuggan på bästa sätt och hur man får till de perfekta fransar med individuella lashes.
Men idag tänkte jag tipsa om några av mina skönhetsfavoriter just nu.

♥ Först ut är en klassiker, Cliniques Lotion 1 ansiktsvatten. Ända sedan jag gjorde den där jäkla trådningen 2012 så har jag varit tvungen att ta hand om min hy mycket mer än tidigare. Förut var den bara perfekt utan minsta ansträning men efter det var det som att hela min hy blev mer aktiv. Vilket iof är ganska självklart för det är i hårsäckarna som talg bildas, om man aldrig rör hårsäckarna utan “lämnat dem ifred” och låter den hantera talget i egen takt så behövs det aldrig bli några finnar eller blemmor. Om man däremot rycker bort hårstråna så måste rötterna börja jobba mer aktivet, det öppnas en port för smuts att komma in vilket skapar mer talg och det hela blir en ond cirkel. Nu har det självklart lugnat ner sig men förut använde jag aldrig ansiktsvatten för jag behövde det helt enkelt inte! Men nu har jag efter ha testat många produkter hittat ett som är bra men ändå väldigt milt.
Så den rekommenderas varmt till alla med känslig hy :)

♥  Sensai’s fantastiska foundation som jag har på mig på bilden nedan. Den är verkligen den bästa jag någonsin testat! Passar alla hudtyper förutom om man har väldigt fet hy då den är relativt återfuktande och kan tänka mig den ger ett för “glansigt” intryck om man redan är oljig i hyn. Annars är den helt fantastiskt.

♥ Denna beauty blender! Helt ärligt vet jag inte hur jag skulle kunna applicera concealer så bra som utan denna eller få till en skarp linje vid sidan av ögat med hjälp av den långa smala sidan. Får visa en video eller turtorial hur jag gör för att få till den markerade linjen men hjälp av concealer eller foundation.

♥  Snyggaste fransarna <3 Så naturliga och syns knappt att man adderat några extra fransar. Jag gillar att ha 2-3 stycken längst ut mot kanten av fransraden. Mycket skonsammare än permanenat fransförlägningar också, vilket är en ut sagt skadligt för både huden och fransarna.

beauty turtorial beauty blender long lashes eylure nude lips

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>