MORE NYE DRESSES

Här är fler tips på nyårsklänningar som är väldigt, väldigt fina på många olika sätt. Alla i helt olika stilar :)

1. Otroligt söt klänning från Asos Collection, 24 pund.

2. Klänning från Lipsy VIP, nedsatt till 77 pund på rea! Om man gillar klänningar med fjäder detaljer vilket är väldigt tjusigt, så finns även en ännu lyxigare variant från Opulence för 147 pund.

3. Älskar vippiga klänningar, det är så fint till fest och helt klart underskattad modell på klänningar :) Den här kommer självklart från Lipsy och kostar 66 pund.

4. Älskar, älskar, älskar French Connections klänningar och den här är så otroligt snygg. Jag tror själv jag ska klicka hem den här av den enkla anledningen att den går att styla på så många olika sätt samt att den är billig (nedsatt ännu mer på rea), kostar bara 68 pund!

5. Cool klänning från Warehouse, 46 pund.

6. Klassisk och snygg klänning som även finns i en kortare variant. Personligen föredrar jag dock den som är längre. Den kommer från Asos Collection och kostar 28 pund.

7. French Connection, 84 pund. Om man vill ha en variant som glittrar mer så är den här annars väldigt snyggt.

8. Snygg bodycon klänning från Lipsy, 75 pund.

9. En mycket smickrande klänning från French Connection som finns i fyra olika snygga färger, den här är min favorit! Kostar 130 pund.

10. Elegant men samtidigt sexig långklänning, Asos Collection, 57 pund.

11. Snygg långklänning som fungerar lika bra på vintern som på sommaren, med lyxiga smycken och höga klackar fungerar den bra till nyår men även med chunky heels och jeansjacka under en sommarkväll! Kommer från LOVE och kostar ynka 28 pund.

12. Lipsy, 60 pund.

Spara

Share:

1 Comment

  1. kristin
    19/12/2012 / 11:05

    provade den vinröda FCUK klänningen i helgen! skitsnygg men jag fick gå ner en storlek i dem. i deras bodycons har jag en 12:a men i den fick jag ta en 10:a för att den ens skulle sitta tight! Kolla åhlens city, där fanns det massa storlekar kvar om du vill prova innan du beställer :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>