NUTRI

Märke: Vichy

Produktinformation:1 applicering efter handtvätt påstås hålla händerna återfuktade i hela 24 timmar! Den innehåller närande karitésmör och fuktgivande glycerin som stäker hudens skyddsbarriär. Hepestm tillför fukt och exfolierar milt. Den innehåller även thermalskt källvatten. Händerna skall kännas mjukare som om de bär en “skyddande handske”.

Konsistens: Vit relativt fet kräm. Dock kändes den inte fet alls på hyn utan den absorberas snabbt.

Doft: Fruktigt och sött, dock ganska stark så inget för den doftkänsliga.

Resultat & omdöme: Jag har testat så otroligt många handkrämer och det som var riktigt bra med den här var just att den inte kändes fet efteråt. Jag klarar inte av handkrämer som aldrig torkar in utan ger en fet hinna. Angående att den håller i 24 timmar var svårt att avgöra då mina händerna var så galet torra när jag började testade den här för några dagar sedan, de har aldrig varit så torra i hela mitt liv förut men efter några dagars använda med den här krämen så är det tillbaka till det normala igen. Så om man inte har extremt torra händer så tror jag absolut att resultatet varar i ett dygn.

Köpställe: Åhlens, Kicks osv

Pris: 89 kr

Betyg: 4,5/5 – Den skulle fått 5/5 om inte doften var så stark, det är inte att den doftar illa utan snarare mycket gott, dock lite väl kraftigt för vissa kanske :)

Share:

3 Comments

 1. 11/03/2013 / 10:46

  Blev lite nyfiken på den här. Har du testat Biotherms eller Clarins handcreme? Dom är jättebra också :)

 2. frida
  12/03/2013 / 03:34

  har du inte kvar din tumblr?

  • Louise Adolphson
   12/03/2013 / 09:54

   Frida: Nej jag valde att enbart ha mina inspirationsbilder här i bloggen framöver, allt finns i kategorin Photos of the day :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>