NO MAKE UP PLEASE.

 

Många frågar mig ofta tips om hur man får bättre hy etc, det jag inte kan tipsa nog om är att avstå från smink så mycket som möjligt! I London sminkar jag mig i stort sett varje dag och flera dagar i veckan (ibland varje dag) väldigt kraftigt. Detta sliter på huden otroligt mycket, till och med jag som alltid i hela mitt liv haft perfekt hud började få betydligt sämre hud efter flera månaders ständigt slitage på huden. Sedan så är luften i London katastrof så att bara den försämrare huden. I vilket fall som helst så har min perfekt hy äntligen kommit tillbaka.  

Jag har sminkat mig 4 gånger på en hel månad resten av tiden 100% osminkad och försökt att tvätta håret max en gång i veckan och göra mycket inpackningar. 

Att gå osminkad ofta hjälper verkligen ögonfransarna att växa och hyn att bli bättre. Så det är ett utav mina bästa tips för att få bättre hy, att lära sig att kunna gå osminkad (det kan vara rätt svårt) men värt det :) 

Share:

4 Comments

 1. thebeautyreport
  15/08/2011 / 11:13

  True:))

 2. sandrale
  16/08/2011 / 12:07

  sant! men mitt h

 3. Candy
  16/08/2011 / 12:21

  V

 4. candy
  18/08/2011 / 03:58

  Svar till sandrale:
  F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>