NIGHTLY THOUGHTS

brunette green eyes louiseThrowback photo to when I was 19, time flies! Missing my brown hair right now <3 What I would do to have the skin of a teenager again, never ever dry haha!

Hi dolls! Sorry for the Swedish update haha! I just got into the mode of writing in Swedish once in a while. Nothing important really and will be back with more beauty updates tomo. Xx Louise

little heart
Hej babes, länge sen jag skrev på svenska och fick väl lite feeling. Däremot har jag lika mycket, om inte mer, utländska läsare gentemot svenska numera så därav har engelska känts mer naturligt.
Men såklart man får väl inte samma feeling när man skriver på annat språk än det man är mest van vid.
Kände för skriva av mig lite i ett icke-skönhetsrelaterat inlägg.
Hursomhelst så har jag suttit och klurat lite på riktningen min blogg ska ta framöver.
En sak som slog mig när jag satte mig ner en timma nu och läste svenska bloggar för omväxlingens skull är hur märkligt personliga de är, de skriver saker som vad de åt till frukost eller lunch, vilka de fikade med (fast läsaren inte har någon aning om vem den personen är haha!) eller något annat random som podcast där de pratar om sig själv och sitt liv, är detta verkligen intressant för folk att läsa?
Det som slår mig är att vem tusan bryr sig haha! Jag bryr mig knappt om vad Kim Kardashian äter, okej kanske lite bara för hon är så snygg, så varför skulle man bry sig vad en bloggare äter? Så vidare det inte är en matblogg med recept såklart!

Sen får jag typ krupp på hur många orelaterade annonser och samarbeten som finns där ute, kan vara för jag pluggat marknadsföring förut och tycker att det viktigaste är att rätt bloggare/influencers skriver om passande produkter.
T ex men om en livsstilsbloggare skriver om en skönhetsprodukt då litar jag inte riktigt på det tipset om de är bra eller dåligt smink för vad har de för erfarenhet om de inte är beauty bloggare eller make up artister, då känns det bara så himla köpt om ni förstår hur jag menar. Typ som om jag plötsligt skulle skriva om typ sporttips, hur udda vore inte det hehe..
Nä jag vill läsa om mat/recept hos matbloggare, smink och skönhet hos sminkbloggare, mode hos modebloggare och ja personliga dagböcker borde vara en kategori för sig själv. Är jag ensam om att tycka såhär? :))
Känns typ som att alla “populära” bloggare skriver om samma saker, samma events, samma kläder, samma samarbeten osv osv, och det blir så långtråkigt. Där är utländska bloggare mycket bättre måste jag faktiskt säga.

Om det inte vore för att min hälsa är sämst just nu så skulle jag gärna uppdatera mer och oftare, men något jag har fått lära mig är att man får ta saker och ting från sina egna förutsättningar.
Hur mycket jag än skulle önska att saker vore annorlunda så kan man inte önska sig till saker som är utom ens kontroll. Mina tankar går mellan att skriva om det mer men å andra sidan vill jag inte tråka ner bloggen med massa deppiga hälsoproblem, då kanske det är bättre att den uppdateras lite mindre och är “gladare”.
Mycket klurigt och har inte riktigt landat i hur jag bör göra.
Jag vill ju samtidigt inte vara som dom där bloggarna som skriver om allt mellan himmel och jord :)) Kramar Louise

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Share:

3 Comments

 1. Nadine
  23/02/2017 / 09:17

  Exakt denna Louise jag diggar! Du omvandlar ens egna tankar till ord, du säger alltid vad du tycker och försöker aldrig passa in. Ingen svensk bloggare är särskilt unik, det är just det är som är så jävla boring. Ännu värre är det när alla har börjat vlogs, men ingen sticker ut med det heller. Du får gärna vara mer personlig som du var en gång, det är intressant och du har ett eget sätt att formulera dig på. Do you boo

 2. Jamina
  25/02/2017 / 07:48

  Du är inte ensam om att tycka så! Jag håller verkligen med dig till 100% och tycker det rent ut sagt är skittråkigt hur alla är “likadana”. Har man läst en blogg så har man läst alla, typ. Jag är säker på att hur du än gör så kommer det att bli bra, men du ska ju verkligen inte forcera fram något utan just do you <3

 3. Evelina
  26/02/2017 / 03:53

  Håller med om att matinläggen kan vara rätt trista, men älskar när bloggare är personliga och delar med sig av tankar och vad som händer i deras liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>