Night time.


Idag har jag haft en otroligt mysig dag, djurgårdspromenad, underbar middag och mys framför några filmer. Nu sitter jag i köket och försöker skriva ihop en outstanding bra artikel, går rätt seg konstigt nog, på nätterna brukar jag jobba som bäst. Sitter och funderar över en massa saker, tänker på att jag känner mig gladare och lugnare än vad jag gjort på väldigt länge, känns fantastiskt härligt. Tror jag ska ge upp för ikväll, krypa ner i sängen och ta nya tag imorgon, ja så får det nog bli. Sleep tight…

Share:

2 Comments

  1. janet
    08/02/2010 / 02:38

    faaaan ass

  2. Veronika
    08/02/2010 / 10:03

    P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>