NEW UGGS

Alla som har läst min blogg ett tag vet att jag fullkomligt älskar Uggs och man kan säga att jag “samlar” på dem. Jag älskar att köpa nya färger och modeller, nu när jag bor i stad där det främst regnar på vintern så har jag varit på jakt efter mer “vattentåliga” skor. Jag blev väldigt glad när jag såg att Uggs hade gjort en patent leather modell som ska tåla lite lätt regn :D De var sååå snygga på och kommer bli perfekt till vintern. Självklart kommer jag aldrig använda de när det öser ner regn, utan mer när det kommer oväntat regn och man är ute på stan så vet man att skorna i alla fall inte blir helt förstörda. Till skillnad från vanliga uggs som direkt får fläckar trots att man sprayat med impregneringssprayer. Undrar om det finns impregneringsspray till patent leather också, har ni hört talas om det?

Share:

6 Comments

 1. Hannah
  19/09/2013 / 03:32

  galet coola skor! Ser typ ut som moonboots fast häftigare vill också ha:D

 2. Rebecca
  20/09/2013 / 12:24

  Blir superfina på dig! Jag behöver också nya, men kanske satsar lite mer “tråkigt” på ett par bruna.

 3. Elin
  20/09/2013 / 01:30

  Vad mysigt du ser ut att ha det? Kan du inte berätta lite mer om flytten? Jag hade inte ens fattat att det var dit du flyttat :)

 4. N
  03/10/2013 / 11:25

  Vet att det finns impregneringsmousse till patent leather. Hade ett par sneakers i samma material förr och köpte då mousset i Bianco så det bör finnas i någon affär..

  • Louise Adolphson
   05/10/2013 / 08:23

   N: Åh tack för tipset! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>