NEW TRAINING GEAR

20140703-145645.jpg
Jag har ju senast året fått en hang up på sneakers, vilket bara är bra för det är det bästa man kan ha för både ryggen och fötterna. Så det känns roligt att fler designers äntligen börjar göra mer snygga alternativ för oss som gillar sneakers men inte vill att de ska vara för sportiga eller se ut som herrsneakers. Jag köpte ett till par nike air pegasus häromdagen i svart och två olika rosa nyanser (se ovan). De matchar mina olika Casall träningsbyxor perfekt :) När jag är tillbaka i London kommer jag nog leta efter ännu fler sneakers som passar till jeans. Vissa av mina vänner brukar skoja och säga whats the occassion när jag väl har heels för det är så sällan :P
Jag har därför bestämt mig för att sälja massor av mina heels billigt, inte för att jag inte gillar dem utan för att jag använder bara de aldrig. Använder bara klackar under 10 cm så alla som är 10cm eller mer kommer jag sälja successivt.
Spana in bloppis för att göra ett rejält kap! Kommer lägga upp ett par Jimmy choo i pärlemor och ormskinn ikväll, aldrig använda och perfekta för vår, sommar och tidig höst :)

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>