NEW JUICY COUTURE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag är jätteglad för mina nya Juicy Set, har velat ha dessa färger jättelänge verkligen. Nu har jag ju samlat på mig fyra olika set i rosa, ett i vitt, några i svart och några turkost. Men den gråa färgen (tophat heter den) och marinblått har jag länge velat ha. Så blev jätteglad när jag fick deti födelsedagspresent. Det gråa setet är rätt stilrent, står bara Juicy i silverglitter på ena sidan och byxan har inget tryck alls. Men det marinblåa är helt glittrigt på ryggen och på byxan är det glittertext i silver över hela benet, love it! ♥ Skulle kunna leva i Juicy! ♥ 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>