FALL JACKET

Igår när jag var inne på Barbour butiken på Regent street och köpte regnboots så hittade jag den här jackan (modell Folly). Jag har redan en Barbour jacka men i den klassiska kortare modellen. Men när det öser ner regn och blåser är det nog bra att ha en som är lite längre och som värmer mer, den var inte heller speciellt dyr utan kostade bara 200£. Dessvärre hade de inte min storlek så imorgon ska jag gå på jakt hos olika återförsäljare för att hitta den :D Jag kan tänka mig att den blir riktigt snygg matchat med ett par mörka jeans (svart/blått/khaki) och så ett par boots till det.

Share:

1 Comment

  1. Josefina
    20/09/2013 / 03:05

    ser väldigt praktiskt ut skulle gärna ha en sånn där jacka själv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>