NEW HAIR PRODUCTS!

 

 

Jag köpte dessa produkter på Boots och har hittills hunnit testa både Argan Oil och torrschampot från James Brown. Jag har länge letat efter ett torrschampo samt vårdande serum (den lilla silvriga förpackningen) i reseförpackningar och blev mycket glad när jag hittade dessa! Torrschampot var dessutom bra och doftade mycket gott så den kommer jag ta med mig på mina resor framför. 

 

Argan oil tipsade min frisör Sofia på By Barda mig om. Hon använde den på mitt hår när jag var där tidigare i september och den var helt fantastisk! Argan oil är som en bättre variant av den populära maroccan oil. Jag använde den senast igår och den är verkligen grym.  

Jag köpte min Argan Oil i London men dem säljer den på By Barda i Stockholm.  

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>