MY OLD FLAT

När jag ändå var i området gick jag förbi min gamla lägenhet på Hollywood road. Älskade att bo i Chelsea och speciellt denna gata som alla London-bor kände till. Bodde på andra våningen av huset på bilden. När jag flyttar tillbaka till London kommer jag 100% att bo i Chelsea igen, det är dyrare än andra områden men så värt det :) Mitt tips till er som ska åka till London på besök, åk till Kings road, fulham road, sloane square och utforska området och all dess butiker och cafér, det är så mysigt :)

Share:

3 Comments

 1. Y
  23/11/2012 / 02:36

  Usch vad jag tjatar om din kamera men har en sista fråga nu =) har du det lilla pannkaks objektivet 14-2,5 eller det lite större som heter typ 14-42.. Kram kram

  • Louise Adolphson
   23/11/2012 / 02:42

   Y: Ingen fara :) jag använder det tunna pannkaksobjektivet på alla bilderna I bloggen, orkade inte ta med det stora så har inte testat det ännu men bilderna är grymma med bara med det mindre objektivet så antar de kommer vara ännu bättre med det andra :) kram

 2. Yas
  24/11/2012 / 09:44

  Åh tack, vad snällt av dig att svara. Kram kram =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>