MY MAKE UP.

 

 

Fått lite frågor angående min sminking och mitt hår i lördags. Håret gör jag med värmespolar, först sprayar jag i Sebastian portion 9 spray som ger lätt stadga och värmeskydd. Sedan låter jag spolarna sitta i extra länge, efter det avslutar jag med Sebastian hårspray.  

 

När jag sminkar mig gör jag sotade ögon fast jag sotar med bruna och grå-skimmrande skuggor från Lancome och Isadora (färgen forest) istället för att använda svart. Tycker alltid att det blir snyggare att sota med brunt eller grått, svart ser så himla “hårt” ut. Sedan använder jag alltid ljusrosa eller ljusbeige skimmrande ögonskugga upp till ögonbrynet samt i ögonvrån. Detta gör så att ögat ser större ut och man ser även piggare ut, vilket är snyggt! Använder även svart kajal innuti ögat för att få djupare blick. Sedan använder jag Kanebo Sensai foundation i färgen Amber Beige och sedan massa bronzingpowder från Biotherm. Ögonbrynen formar jag med Depends waxpenna och sedan borstar jag bara till dem. Deras waxpenna är verkligen grym, allt står ligger perfekt på plats efter att man använt den! 

Sedan använder jag ljusrosa lipliner, sedan läppbalsam och sedan Duwops lip plumper. På bilden har jag dock bara läppbalsam, därav är det inte så mycket glans på läpparna på bilden! 

Share:

4 Comments

 1. Alexandra
  08/12/2011 / 10:55

  Underbar

 2. elisabeth
  09/12/2011 / 02:48

  kan du inte g

 3. joho
  12/12/2011 / 08:04

  galet lik olivia wilde!! snygg

 4. Sarah
  14/12/2011 / 09:34

  G

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>