MY FAVS!


Jag älskar skönhetsbehandlingar som ni kanske vet och med åren har jag blivit mer och mer noggran vilka kliniker och salonger jag besöker.
Här är mina favoriter:

Frisör
Frida på Arnalids är helt fantastisk och väldigt trevlig. Jag tycker det är hemskt tråkigt när man kommer till en frisör och det är stelt och dålig stämning på salongen. Det är det aldrig på Arnalids, alla är jättegulliga och det är alltid lika trevligt att gå dit.

Prisvärda hudvårdsbehandlingar
Privatskolan för hudvård och spa erbjuder elevbehandlingar för billigare priser. På deras Beauty Center är det trevligt inrett och eleverna är faktiskt riktigt, riktigt duktiga. Sist jag var där blev jag glatt överraskad och pedikyren jag fick var betydligt bättre än på många saloner jag besökt.

Naglar
Naglar på Fridas är bäst i Stockholm på akrylnaglar. Min vän Saga är otrolig duktig på gele och otroligt prisvärd, 375 kronor för ett set! Just nu är jag inne i en gele-period så då går jag enbart till Saga.

Spraytanning
Arnalids och hötorgskliniken är både duktiga på spraytanning. Arnalids spraytanning ger ett mer naturligt resultat medan Hötorgsklinikens variant blir man rejält brun av! Smaksak vad man vill ha :) Jag älskar båda varianterna och väljer efter tillfälle och vad jag känner för.

Share:

6 Comments

 1. Clara
  16/11/2009 / 08:53

  Vilka bra tips! Jag litar p

 2. Mandy
  17/11/2009 / 01:58

  Love the pic!

 3. ninki
  17/11/2009 / 01:58

  Gud va ditt h

 4. michaela
  17/11/2009 / 07:00

  Superbra tips :) D

 5. Anna
  17/11/2009 / 05:45

  Vad h

 6. znoop
  18/11/2009 / 11:07

  Fin blogg :) Och fina du! btw har du n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>