MY FAVOURITE LOOK

Photos of Karolina Kurkova from a few years ago looking gorgeous.

Min absoluta favorit look är blont, platt hår, lite self tanning/spraytan och så lätt sotade ögon. Jag har kommit fram till att den är ändå den här looken som jag trivs bäst i själv och nu tänker jag gå tillbaka den till. Eller ja rakt, platt hår jag ju naturligt. Men jag har haft mitt hår mörkblont väldigt länge men nu framöver så vill jag satsa på att bli blondare. Visst det kommer bli jättejobbigt med utväxten men jag tycker det känns värt det. Den enda produkt jag måste hitta nu när jag kommer ha ljusare hår det är ögonbrynsprodukter för blondiner. Får lite lätt “skönhetspanik” (eget påhittat ord haha!) när ögonbrynen blir för mörka till det blonda håret, men det är så otroligt lätt hänt för man vill ju markera brynen och det kan vara svårt att hitta rätt nyanser.

Några gamla bilder när jag haft den stilen på hår, smink osv;

going back

me

Den här hårfärgen är ju otroligt fin! Den kanske jag satsar på annars nästa gång jag ska fixa håret :)

Share:

1 Comment

 1. Alexandra
  21/12/2014 / 01:10

  Yes! Finally! Haha!

  Jag tipsa om en GRYM produkt för blondiner som inte vill ha för mörka/varma ögonbryn:
  Tom Ford Brow Sculptor i färgen Blonde.

  Dyr men VÄRT det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>