MOVIE NIGHT.

Hej babes, idag är jag verkligen helt slut så roligare blogginlägg kommer imorgon igen ;) Jag har tittat på filmer hela kvällen i soffan och nu har jag förflyttat mig till sängen och tittar på Home Alone (haha!). Satt och bläddrade runt bland olika filmer och tänkte att det var alldeles för länge sedan jag såg en riktigt gullig och cheesy film. Jag hoppas jag känner mig piggare imorgon för då ska jag på lite möten och sedan spraytanna mig hos Jessica :D

Om ni vill vara supersnygga och fräscha inför nyår så är mitt tips att boka in en tid så fort som möjligt. Hennes tider runt jul och nyår försvinner väldigt fort men har man tur finns det ju någon tid kvar :)

På tal om något helt annat så ser jag fram emot att baka nu inför julen, då jag har varit på diet/sockerdetox så otroligt länge nu, så har jag inte bakat på flera månader. Vilket är något som jag verkligen saknar, det är ju en av mina största hobbies!

Eng: Hi babes, today I feel completely exhausted and I have just been laying in the sofa watching movies all night. Now I moved myself into bed and will continue to watch more movies from here. I felt it was way to long ago I watched a cheesy and cute movie, so right now I am watching Home Alone haha! :D I hope I feel better tomorrow because I have some meetings and then I am getting a spraytan at my favourite place.

Something I really look forward to now during the holidays is baking! I seriously can’t wait until I can make some nice desserts, macaroons and other Christmas goodies. Baking and cooking is after all one of my biggest hobbies, and to be fair baking is probably my favourite. But since I have been on a sugar detox and staying faaar away from all types of sweets I have not baked anything for months! But hey, it’s Christmas and at least now I can bake for others even if I won’t be eating so much of the cake :P

Share:

2 Comments

 1. K.A
  18/12/2014 / 10:49

  Hej, Det går inte att kommentera under inlägget innan som heter “Personal” så jag svarar här istället.

  Jag tycker faktiskt att det är väldigt synd hur privat du är i bloggen. Jag kan förstå att du kanske ej vill fläka ut ditt liv som andra bloggare gör, men det går faktiskt att vara mer personlig utan att vara privat.

  Dvs man kan dela med sig av personliga inblickar i sitt liv utan att det blir för intimt. Vi läsare tycker det är klart mer intressantare att läsa, och det vore kul om du kunde blanda det lite istället för att bara köra på den opersonliga approachen du har just nu. Ja det är kul att läsa vad du anser om smink, London, skönhet, mode etc men det blir inte lika kul om man inte får lär känna vem Louise Adolphson verkligen är för person bakom som skriver allt detta?

  Jag har läst din blogg länge, redan från rightnow tiden och tyckte den var bättre förr. Då kunde man iaf få veta att du hade pojkvän, vad du pysslade med exakt etc. Nu vet får man inte reda på något alls. Till exempel är det väldigt förvirrande att du först skrev om flytten till London och din mångåriga utbildning som du påbörjade där. Men nu så verkar du vara tillbaka i Sverige, verkar ej plugga och man hänger inte med vad det är som händer. Varför inte göra en liten update för oss läsare?

  Om du verkligen ej vill ha något personlig i bloggen då tycker jag faktiskt att du ska döpa om din blogg och ej kalla den för Louise Adolphson. Gå tillbaka till right now namnet isåfall som är mera opersonligt och skapa ett magasin istället för en personlig blogg. Dock skulle nog många tycka att det blir tråkigare för i bloggsfären uppskattas den personliga rösten från skribenten.

  Nåväl, upp till dig men jag röstar för mer personliga inlägg :)

  • Louise Adolphson
   18/12/2014 / 12:51

   Ah tack för att du sa till :) såg nu att inlägget blivit fel länkat! Kramar Louise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>